Toyota Rally 2001

Det er en stor fornøjelse at jeg på Kongelig Dansk Automobil Klub Sport Fyn’s vegne igen kan byde velkommen til rally på Fyn.

Rallycentrum er igen henlagt til Odense Idrætshal, som med sine glimrende faciliteter danner en perfekt ramme om denne 5. afdeling af det Danske Mesterskab i rally. Parkeringsarealerne ved stadion er omdannet til serviceplads og her er der rig mulighed for at følge serviceholdenes arbejde mellem hastighedsprøverne. Fredag fra kl. 16:00 til 21:00 gennemgår bilerne den tekniske kontrol hos Toyota forhandler Mogens Frederiksen og her vil der også være mulighed for at se nærmere på rallybilerne.

Toyota Rally 2001 er et kompakt arrangement, som indeholder 134 km hastighedsprøver indenfor en radius af 20 km. fra Odense. Løbet starter lørdag morgen kl. 8:00 ved Odense Idrætshal og slutter samme sted kl. 18:30.

Som sædvanligt har vi bestræbt os på at give kørerne nogle hastighedsprøver med høj sværhedsgrad og dermed nogle store sportslige udfordringer.

I år har vi også koblet 4. afdeling af Minirally turneringen på DM-ralliet. På denne måde får vi næsten alle danske rallykørere at se på Fyn – både eliten og bredden !

Vi kan derfor alle vente os et interessant rally og en stor motorsortsoplevelse, hvor intet er givet på forhånd.

KDAK Sport Fyn har fået en utrolig stor opbakning fra beboere, myndigheder og ikke mindst fra løbets sponsorer, og uden denne opbakning ville et arrangement i denne størrelse ikke være muligt. Der skal derfor lyde en stor TAK til alle der har givet en hånd med undervejs !

Jeg vil til sidst ønske alle et godt rally !

Niels Erik Jørgensen
Løbsleder